Paard

Paarden hebben mij gevormd tot wie ik nu ben. En alle verkregen lessen die ik daar uit geleerd heb wil ik graag doorgeven aan andere mensen in een ongedwongen sfeer. Het draait om respect en vertrouwen, maar ook om heel veel communicatie op basis van die 2 kernwaardes. Jij begrijpt je paard en hij jou, dat is het doel dat ik nastreef. Dit neem ik mee in alle lessen die ik geef, ik kijk vooral naar jullie samen en zie jullie ook als 1. 

Maar hoe zit het dan als je bang en/of onzeker bent ? Ook dan ben je bij mij aan het juiste adres. Als afgestudeerd ruitercoach en ervaringsdeskundige kan ik jou helpen weer met ontspanning en plezier op of rond je paard te zijn. Dit doe ik niet door in een hoekje van de bak te gaan zitten en jou aanwijzingen te geven, nee we gaan samen  aan een door jouw gesteld doel. Doormiddel van coaching kom je zelf tot het bereiken van dit doel op een door jouw bepaald tempo.

 Je kunt bij mij terecht voor:

  • Grondwerkles
  • Rijles
  • Jonge paarden training
  • Gedragsobservatie + advies
Wat is jouw investering

Grondwerkles: €35,- voor 45 minuten incl. BTW

Rijles: €35,- voor 45 minuten incl. BTW

Jonge paarden training: €25,- per halfuur incl. BTW. 

Gedragsobservatie: €45,- per uur incl. BTW

Reiskosten: €0,19,- per km vanaf mijn locatie in Waddinxveen.

Inspiratie

Ik wil mensen meer inspiratie geven door het organiseren van diverse lezingen/clinics op mijn accommodatie.

Hierbij kun je denken aan Working Equitation, maar ook lezingen over blessure voorkoming etc. Ik probeer een divers aanbod te generen. Neem een kijkje in de agenda om te zien wat er op de planning staat.

Huren van de accommodatie

Daarnaast is het mogelijk om mijn accommodatie af te huren voor een hele dag of een dagdeel. De accommodatie ligt erg centraal in Nederland en vrijwel direct aan de A12. Het pakket bestaat uit:

  • De luxe pipowagen die ruimte biedt aan 10 tot 12 personen. Deze is uitgerust met een beamer, chemisch toilet, keukentje en is tevens verwarmd door middel van radiatoren.
  • De rijbak
  • Huur van 1 of enkele paarden

Geïnteresseerd? Neem dan geheel vrijblijvend contact met mij op voor het bespreken van de mogelijkheden.