Wat is jouw Kracht?

Laat het paard je helpen meer inzicht te krijgen in jezelf, anderen en het leven. Wil jij weten wat jou echt drijft? Merk je dat je vast zit in patronen en wil je deze doorbreken? Aankijken wat jou tegenhoudt om de volgende stap in je leven te zetten?
Iedereen maakt deel uit van verschillende systemen, zoals familie, werk of vriendenclub. Deze systemen hebben zowel bewust als onbewust invloed op ons gedrag. Met de paarden kunnen onze patronen zichtbaar worden gemaakt. Paarden zijn volledig in het hier en nu.
Vanuit die kracht laten paarden ons mensen zien welk thema speelt en wat aandacht nodig heeft. De begeleiders duiden aan wat de paarden laten zien. Door het inzetten van representanten voor iets of iemand in het systeem bestaat de mogelijkheid om de balans te herstellen en te helen.
Tijdens deze dag is het mogelijk om een vraag in te brengen of om als representant deel te nemen. Als representant kun je als iets of iemand uit het systeem van de vraaginbrenger ingezet worden en raak je vaak iets van jezelf aan.
Prijs voor een coachsessie is € 245 en als representant € 75. Dit is incl. btw, koffie/thee, wat lekkers, fruit en een gezonde lunch.
Wil je meer weten of inschrijven, neem dan contact op met Nita Wink.
contact@nitawink.nl

Datum

nov 22 2020
Expired!

Tijd

10:15 am - 5:00 pm

Kosten

€245 of €75

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping Basket